Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Συσκέψεις και συγκεντρώσεις στα πλαίσια οργάνωσης της πάλης

Παν-καρδιτσιώτικο - παναγροτικό συλλαλητήριο με τρακτέρ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Δεκέμβρη στην πόλη της Καρδίτσας. Στην απόφαση αυτή κατέληξε η σύσκεψη των Αγροτικών Συλλόγων του νομού, την οποία συγκάλεσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας για το σχεδιασμό και την οργάνωση της πάλης, στο πλαίσιο των αποφάσεων που πάρθηκαν στην πανελλαδική σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, στις 30 Οκτώβρη, στη Νίκαια της Λάρισας.
Εξάλλου σήμερα Δευτέρα 28 Νοέμβρη στις 7 μ.μ., στον Παλαμά Καρδίτσας, θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, καθώς και εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων της Μαγνησίας, όπου θα ληφθούν αποφάσεις και μέτρα για την κλιμάκωση και το συντονισμό της πάλης σε πανθεσσαλικό επίπεδο.
Συλλαλητήριο με τρακτέρ προγραμματίζεται και στην πόλη των Τρικάλων, με απόφαση που αναμένεται να πάρει στη συνεδρίασή της η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Τρικάλων «Η Ανοιξη».
Στη Μαγνησία, την οργάνωση της πάλης έχουν αναλάβει Αγροτικοί Σύλλογοι της περιοχής.
Να σημειώσουμε ότι για τα μέσα Δεκέμβρη έχει προγραμματιστεί νέα πανελλαδική σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για την κλιμάκωση και τον πανελλαδικό συντονισμό των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου